Select Page

SANACIJA PO POŽARU

Metoda čiščenja s suhim ledom omogoča hitro, varno in popolnoma suho sanacijo po požaru.

Vstopna stran

Spoštovani !

Zahvaljujemo se za vaše povpraševanje, ki ste ga na nas naslovili preko kontaktnega obrazca.  Za namen povratne informacije, podaje ponudbe na vaše povpraševanje, ste nam zaupali vaše osebne podatke.  Z namenom zagotavljanja učinkovite komunikacije, vas želimo tudi v prihodnje obveščati o aktualnih informacijah in ponudbah, novostih in dogodkih, preko elektronske pošte, zato vas prosimo za vaše zaupanje.

Soglašam, da moje podatke obdelujete z namenom povratne informacije na moje povpraševanje in me v prihodnje obveščate o aktualnih informacijah, ponudbah, novostih in dogodkih preko elektronske pošte.

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne. Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov Pod Trško goro 95, 8000 Novo mesto ali elektronskim sporočilom na naslov  info@blasttehnik.com
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani podjetja in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje.


Veseli nas, da nam zaupate!

Zavezujemo se, da bomo zbrane osebne podatke obdelovali zgolj za zgoraj opredeljen namen. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno, jih varovali skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov in jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vaše izrecne privolitve. Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, oziroma do preklica privolitve, potem pa jih trajno izbrišemo.

Vrni se na vstopno stran